Horeca

Horeca marketing - IAAY

Horecamarketing: van concept tot “volle bak”

Ben je op zoek naar een marketingpartner die je helpt bij het opzetten van het sterkste concept in de regio – en ver daarbuiten? Wij hebben ervaring met het opzetten van concepten voor verschillende hotels en restaurants.

We begeleiden je van begin tot eind: moodboards maken en het vertalen daarvan naar een huisstijl en een interieur, een passende “tone-of-voice”, een website, het ontwerpen van menukaarten en alle andere zaken die je nodig hebt.

  • Full-service: van concept tot uitwerking
  • Jarenlange ervaring met verschillende horecazaken
  • Bijhouden van Social Media

Een website die bij je past

Heb je nog geen of een verouderde website? Wij helpen je met het bouwen van een moderne website die helemaal aansluit bij het concept en je doelgroep. Het is belangrijk dat een website duidelijk is: klanten willen online graag zo snel mogelijk vinden wat ze zoeken. Door middel van Google Analytics meten we precies hoeveel bezoekers je website trekt, welke pagina’s zij bezoeken en hoeveel reserveringen er gemaakt worden: zo krijgen we inzicht in het websitegebruik en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

  • Boekingssoftware implementeren
  • Inzage in je websitedata- en gebruik
  • Online campagnes

Online vindbaarheid

Hoe gaan we ervoor zorgen dat gasten bij jou komen eten of overnachten en niet bij de concurrent? We helpen je op het gebied van Search Engine Optimization (SEO: het optimaliseren van je website zodat deze beter vindbaar is via zoekmachines zoals Google) en Search Engine Advertising (SEA: adverteren via zoekmachines) zodat jouw website direct zichtbaar is wanneer mensen een relevante zoekvraag stellen aan een zoekmachine zoals ‘eten in Haarlem’ of ‘Lunchroom Amsterdam’.

Horeca marketing 2 - IAAY