dutchen_logo_280

Dutchen Bijzondere Vakantieverblijven

Strategie / Websitebeheer / Signing / Adverteren / Parkontwikkeling / Woningrenders / Dagelijkse marketingzaken

Dutchen is dé aanbieder van luxe vakantievilla’s op kleinschalige parken in Nederland en daarbuiten. De parken van Dutchen liggen op prachtige locaties, nabij het strand of omgeven door groen. De villa’s zijn luxe en modern ingericht en voorzien van alle comfort en gemakken, zoals een eigen sauna of jacuzzi. Dutchen heeft een hele specifieke doelgroep in binnen- en buitenland. Wij werken inmiddels al meerdere jaren intensief samen met Dutchen.

Op strategisch niveau denken we mee over het in de markt zetten van parken en over het opzetten van campagnes – van sponsoring tot billboards en advertenties. Onze creatieve afdeling heeft de nieuwe huisstijl neergezet en houdt zich daarna dagelijks bezig met vormgeving van onder andere online en offline advertenties, de uitstraling van de website en meer. Ook de marketing rondom parken ligt bij ons: vlaggen, aankomstborden, flyers, parkborden – alle ‘finishing touches’ die het park helemaal af maken.

Tevens werken we dagelijks samen met Dutchen aan lopende zaken zoals het onderhouden van social media en opstellen van nieuwsbrieven.

Bekijk de website

Bekijk meer projecten
Baayvillas-(1)---Leisure-Marketing-_-IAAY